whatsapp


ERVARINGEN

Anita van Breuken

Als vrouwzijnde had ik eerst teveel twijfels of het goed zou komen. Ik had jaren lang last van te hoge haarlijn en een grote voorhoofd omdat mijn haarlijn best achter zat. Werd vaak gepest op school en zat er jaren mee. Na veel googlen en contacten kwam ik terecht bij VIP Esthetic. Totdat ik op het luchthaven was had ik nog steeds mijn twijfels tot dat ik de hostess tegen kwam. Ze heeft me veel verteld over haar ervaringen op vrouwelijke haarimplantatie's en werd een beetje al rustig. Volgende dag tijdens de behandeling heeft ze me hand vast gehouden en mocht ik knijpen :) heb ik ook gedaan :( Ze was de hele dag naast me en dat gaf me een heel goed gevoel. Ik heb het overleefd, zit achter de rug. Nu alleen nog afwachten op de uitslag. VIP Esthetic + de hostess hartelijk dank voor alles. Ik ben jullie dankbaar..

Ervaring geplaatst op datum: 25-03-2017

Dirk Wouten

VIP Esthetic bedankt voor alles. Zeker een aanrader. Vertrouwbaar en goedkoop :) voor een Nederlander is dat wel belangrijk :) Ik zal ieder maand een foto sturen maar heb een heel goed gevoel erbij. Nogmaals thanxx

Ervaring geplaatst op datum: 25-03-2017

Bas Bruggen

Fijn dat er een Nederlands talige hostess er bij was. Behalve de behandeling heeft ze me ook geholpen met andere dingen die ik moest regelen in Istanbul. Grote bos bloemen voor haar :)

Ervaring geplaatst op datum: 25-03-2017

Schrijf uw ervaring


Graag willen wij dat u uw ervaringen deeld over VIP Esthetic.