whatsapp

ONZE DIENSTEN

TANDHEELZORG

TANDHEELZORG

VIP Esthetic biedt een breed aanbod aan medisch noodzakelijke en cosmetische behandelingen. Wij werken met een deskundig team van o.a. tandartsen, implantologen, tandtechnici, mondhygiënisten, preventie-assistenten en anesthesiologen.

Als u kiest voor VIP Esthetic, dan kiest u voor zorgzaamheid, betrouwbaarheid en deskundigheid. Wij hebben alles onder één dak en wij bieden u een klantgerichte en duurzame oplossing. Wij laten u weer lachen én genieten van het leven!

Complexe gebitsproblemen

U loopt al jaren rond met een slecht gebit en u ervaart dagelijks pijn, ongemakken tijdens het eten en nare geurtjes. U durft uw tanden niet meer te laten zien, waardoor uw zelfvertrouwen is afgenomen. U weet dat er dringend iets moet gebeuren, maar u ziet enorm op tegen de behandeling. VIP Esthetic biedt de oplossing: wij helpen u van uw slechte gebit af, desgewenst onder narcose. Wij garanderen direct resultaat, zonder ook maar een moment zonder tanden te zitten.

Kunstgebid

Draagt u reeds een prothese, maar is deze aan vervanging toe? Wellicht is deze beschadigd of zit niet meer comfortabel. Ook dan kunt u bij VIP Esthetic terecht voor een vervangingsprothese. Samen met u komen we tot de oplossing die het beste bij uw situatie past.

Klikgebit

Wanneer u (weer) onbezorgd wilt eten, praten en lachen, is een klikgebit een duurzame oplossing. Dit is een gebit dat vastklikt op implantaten (zogenaamde kunst-tandwortels), waardoor u een vaste constructie in uw mond heeft. Het grootste voordeel hiervan is dat uw prothese geen gehemelteplaat meer heeft. Dit voelt niet alleen prettiger, maar het eten gaat gemakkelijker en u proeft veel meer.

Implantaten

Een implantaat dient als vervanger van uw eigen tandwortel. Een implantaat kan de oplossing zijn voor missende tanden en kiezen. Gebitsimplantaten zorgen ervoor dat u weer probleemloos kunt lachen, eten en praten. VIP Esthetic beschikt over een team met gecertificeerde implantologen die gebitsimplantaten bij u kunnen plaatsen.

Esthetische tandheelkunde

Wellicht vindt u uw tanden niet mooi: de vorm is lelijk, ze zijn te geel of er zijn tanden beschadigd door bijvoorbeeld een val. Dan biedt esthetische – ofwel cosmetische tandheelkunde – een oplossing. Onder deze verzamelnaam vallen meerdere soorten behandelingen zoals het bleken van uw tanden of het plaatsen van kroon-en brugwerk. VIP Esthetic biedt vele (gespecialiseerde) behandelingen om uw gebit weer mooi te maken. Wij bieden een passende oplossing, zodat u uw zelfvertrouwen weer terug krijgt.

Kronen en bruggen

Kronen en/of bruggen zijn de perfecte oplossing voor een mooi en functioneel gebit als er slechts enkele tanden en/of kiezen vervangen dienen te worden. U kunt echter ook voor kronen en/of bruggen kiezen als u vindt dat u lelijke tanden heeft en deze mooier wilt maken. Een kroon vervangt een enkele tand of kies, een brug vervangt meerdere onderdelen.

Tanden bleken

Bij VIP Esthetic tandzorg is het mogelijk om uw tanden te laten bleken met het exclusieve PrevDent Cleaning systeem. U loopt na één behandeling naar buiten met een wit en fris gebit, waar u nog jaren van kunt genieten.